Verksamhet

Restaurang & Kafé

Som gäst på Stallgården får du vällagad mat med råvaror av hög kvalitet och garanterat närproducerat kött från vår chark. Vi väljer svenska råvaror efter säsong så långt vi kan. Våra smaksäkra kockar lagar all mat från grunden, samt bakar dagsfärskt bröd och läckra bakverk själva.
Vår ambition på Stallgården är att det skall bli så lite svinn som möjligt, helst inget alls. Vi vill att det ska vara en hållbar jord att leva på länge, men vi vill också servera bra mat, inte bara god utan även bra för oss att äta.
Hjälp oss gärna att hålla svinnet nere genom att inte ta mer sallad på salladsbuffén än vad du kommer att äta upp. Önskar du mer mat, så säg bara till!

Chark & Skafferi

Här finner du kött av hög kvalitet från gårdar nära oss, styckat av våra duktiga styckmästare. Vi har charkuterier och goda ostar från utvalda svenska producenter, men även produkter valda med omsorg från andra länder.
I skafferihyllorna hittar du goda tillbehör och andra godsaker.

Konferens

Välkommen att lägga ert nästa möte hos oss på Stallgården. I vår mysiga miljö på gården har vi flera personliga rum med det lilla extra, perfekta för dagkonferens, säljmöten och teambuilding. Vi erbjuder även hembakat till fikat och en god lunch i vår mycket uppskattade restaurang.

Våra lokaler

Samtliga lokaler är utrustade med wi-fi, tv-skärm som ni kan koppla upp er dator mot, whiteboard och blädderblock.
Fruktfat och vatten ingår i lokalhyran.
Stallgården har fyra mindre rum i restaurangbyggnaden för 8-10 personer.

Prisexempel: Mötespaket 300 kronor per person. I vårt mötespaket ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Lokalhyra tillkommer.

Bröllop och fest

Granne med 2 fröknar

Välkommen till 2 Fröknar, i den genuina butiken finns heminredning, kläder, väskor & smycken mm.

Öppetider
Måndag – fredag 11-18
Lördag-söndag 11-16


0522 – 64 12 32